Podrska: Podrska nasih potrazivaca

Na ovim stranicama registrovani potrazivaci mogu stupiti direktno u kontakt s nasim sistemom tehnicke podrske. Ova stranica je jos uvijek pod izgradnjom i zelimo da skrenemo paznju na vaznost i preran uvid u nas projekat.

Nase glavne reference se nalaze unutar podrucja softver tehnologija, narocito u navedenom:

  · Proces oslikavanja
  · Neuralne mreze (osnovna tehnologija za sve ostale metode rada)
  · Lingvistika (tekst i analiza sadrzaja)
  · Raspoznavanje jezika
  · Statisticko i data skladiste
  · Metode analiziranja

U svim ovim podrucjima idemo ukorak sa djelimicnom Neuland znanosti, s obzirom da konvertujemo rezultate direktno u prakticne i slabo prodajne sisteme po narudzbi nasih potrazivaca.

U usluznom sektoru korekcijskih sistema poceli smo sa pojedinacnim korekcijskim sistemom. Iskustva sa projektom, koja postoje unutar tima u ovim podrucjima prenose glavni fokus na aktuelno nabavljanje korekcijskih radova, posebno vezanih za distribuciju i tehnicko-korekcijski rad. Ovdje vam mozemo ponuditi slijedece:

  · Redukcioni koncept
  · Tekst i redukciju
  · Slikovna i video procedura
  · Izrada web-a i brosura
  · Komunkacijski plan
  · Savjetovanje i coaching (trening)

U podrucjima data procedure i programiranja ne raspolazemo samo iskustvima vezanim za programiranje vec imamo na raspolaganju i poznavanje jezika.

Podrska: Podrska nasih potrazivaca

Na ovim stranicama registrovani potrazivaci mogu stupiti direktno u kontakt s nasim sistemom tehnicke podrske. Ova stranica je jos uvijek pod izgradnjom i zelimo da skrenemo paznju na vaznost i preran uvid u nas projekat.

U principu uvijek sebi potstavljamo pitanje: da li poznajemo jedan sistem koji je istovremeno savladan od sviju, koji se nikad ne rusi i koji nikad ne biva isporucen u kasnom konceptu?

Logujte se na slijedeci nacin u nas sistem ako ste vec registrovani ili ako niste onda koristite nase daljnja upustva:

Log-in u usluzni servis
Korisnik: **************
Lozinka: **************

Na ovim stranicama nude vam se :
Frekventna pitanja i odgovori
Usluzni servis
Ideje

Ove tri mogucnosti sluze kao najvaznija osnova za svaki razvoj odnosa s potrazivacima. Odabiranjem frekventnih pitanja i odgovora, tim moze biti edukovan na zahtjev potrazivaca. Interent nudi mogucnost otvorenog dialoga izmedju radnog tima i potrazivaca.

Ovaj usluzni servis je efikasan znaci po pitanju kontakta izmedju korisnika i davaoca usluga. Na ovakav nacin moguce je izvrsiti strukturu svih izvjestajnih gresaka tako da ekspertni tim moze djelovati u najbrze mogucem roku. Slucajno se moze desiti da ovo podrucje bude umnozeno od strane vrijedonosnog servisa i podrske tako zvanog Tracking sistema sto omogucava siguronosnu investiciju i izbjegavanje svakog vida opasnosti, koja bi mogla narusiti siguronosni sistem.


.


 
 
 
Home | Filozofija | Novosti | Ostvarenja | Korist | Preporuke | Kontakt | Podrska | Produkti